Tragedie. Un copil de 4 ani s-a înecat în piscină, iar mama lui şi-a pus capăt zilelor

HomeEveniment

Tragedie. Un copil de 4 ani s-a înecat în piscină, iar mama lui şi-a pus capăt zilelor

  Tragedie în oraşul Găeşti, din judeţul Dâmboviţa. Un copil de 4 ani s-a înecat, aseară, în piscina din curtea casei. Șocată de cele întâmpla

Şi-a omorât mama bolnavă de COVID, apoi s-a sinucis
Un copil de 6 ani a murit, după ce a fost atacat de câinele familiei
Percheziţii în Olt, Bucureşti şi Dâmboviţa, la o grupare specializată în evaziune fiscală prin venituri obţinute din tranzacţii cu monede virtuale
Distribuie acest articol

Loading

 

Tragedie în oraşul Găeşti, din judeţul Dâmboviţa. Un copil de 4 ani s-a înecat, aseară, în piscina din curtea casei. Șocată de cele întâmplate, mama micuţului a fugit într-o pădure din apropiere locuinței, unde și-a pus capăt zilelor.

Băiatul se juca în curte și în câteva clipe de neatenție ale mamei, a căzut în piscină, iar părinții nu l-au văzut la timp. Medicii l-au resucitat mai mult de jumătate de oră.

Potrivit Cronica-Găeştiului.ro, Camelia, mama copilaşului, a suferit un șoc emoțional puternic și a plecat de acasă, după ce a realizat că, în ciuda manevrelor disperate de resuscitare, băiețelul ei în vârstă de aproape 5 ani nu-și revine.

Peste 100 de oameni au căutat-o ore întregi de jur-împrejurul Găeștiului.

Spre dimineață a fost găsită  fără viață, spânzurată într-un copac, nu departe de casa ei. Cei de la Ambulanță au resuscitat-o, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Sursa: Realitatea de Dâmbovita

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0