Tragedie. Un muncitor de la Altur Slatina s-a spânzurat în timpul programului de lucru

Un bărbat de 59 de ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor în timp ce se afla la serviciu. Un coleg a fost cel care l-a găsit atârnând în ştreang. Acesta era angajat la Altur Slatina, iar colegii nu-şi explică ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt au demarat anchete în acest caz.

Tragedie. Un muncitor de la Altur Slatina s-a spânzurat în timpul programului de lucru

Muncitorul a fost găsit de un coleg de serviciu, însă medicii nu au reuşit să-l readucă la viaţă

Distribuie pe Facebook

Tragedie miercuri, în jurul prânzului. Un angajat al Altur Slatina s-a spânzurat în timpul pauzei de masă. Descoperirea macabră a fost făcută de un coleg de serviciu. În ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, bărbatul de 59 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cazul a intrat atât în atenţia Poliţiei, cât şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.


Evenimentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 12.20. Angajatul de 59 de ani a fost găsit spânzurat într-un atelier. Incidentul ar fi avut loc în timpul pauzei de masă, iar un coleg a fost cel care l-a găsit şi a sunat la 112. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Cercetarea este în desfăşurare”, a declarat Cristian Stanciu, inspector ITM Olt.

Tot miercuri, s-a mai petrecut un eveniment care este cercetat drept accident de muncă. Un angajat al unei societăţi de construcţii din Ocna Mureş, judeţul Alba, care desfăşoară lucrări la Electrocarbon Slatina a murit imediat după încheierea programului de lucru. Omului i s-a făcut rău în faţa hotelului unde muncitorii sunt cazaţi, la mijloc fiind vorba cel mai probabil despre un infarct. Muncitorul lucra ca instalator şi avea 60 de ani.

COMMENTS