Trei oameni şi-au pierdut viaţa la locul de muncă, în luna noiembrie, în judeţul Olt

HomeEveniment

Trei oameni şi-au pierdut viaţa la locul de muncă, în luna noiembrie, în judeţul Olt

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a înregistrat, în luna noiembrie, mai multe evenimente de muncă. Din păcate, trei muncitori şi-au pierdut viaţa. Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost lovit mortal de tren, în timpul serviciului, un angajat al unei vulcanizări şi-a pierdut viaţa în urma exploziei unei anvelope, în timp ce o femeie, de 58 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, în timpul programului de lucru.

Slătinean, prins drogat la volan pe strada Cornişei
VIDEO. Incident şocant, în trafic, la Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât câţiva metri pe trotuar
Adolescent, în vârstă de 17 ani, tâlhărit de un consătean din Vişina Nouă. Băiatul a fost bătut pentru suma de 300 de lei
Distribuie acest articol

Loading

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a înregistrat, în luna noiembrie, 20 de accidente de muncă, soldate cu incapacitatea temporară de lucru a 17 muncitori, în timp ce trei şi-au pierdut viaţa.

Pe data de 25 noiembrie, un bărbat în vârstă de 55 de ani, angajat al unei societăţi de metalurgie din Slatina, a fost lovit mortal de către un tren, pe linia de cale ferată internă a societăţii. Pe data de 23 noiembrie, o femeie în vârstă de 58 de ani, angajată a unei societăţi de metalurgie din Slatina, a decedat din cauze patologice, în urma unui accident vascular cerebral. Inspectorii de muncă anchetează, de asemenea, şi modul în care şi-a pierdut viaţa un angajat în vârstă de 40 de ani, de la o vulcanizare din Găneasa, eveniment care s-a petrecut pe data de 26 noiembrie”, a precizat Bogdan Ţucă, purtător de cuvânt al ITM Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0