Un bărbat, de 37 de ani, din Olt, a murit prins sub un mal de pământ, în timp ce efectua lucrări de canalizare în Gorj

HomeEvenimentRecomandate

Un bărbat, de 37 de ani, din Olt, a murit prins sub un mal de pământ, în timp ce efectua lucrări de canalizare în Gorj

  Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, şi-a pierdut viaţa joi după-amiază, în timpul unor lucrări de canaliza

Accident de muncă la TMK Slatina. Un muncitor, în vârstă de 53 de ani, a murit strivit
Un tânăr, din Grojdibodu, angajat al unei societăţi agricole, a murit electrocutat
Un bărbat, din Olt, şi-a pierdut viaţa pe şantierul Staţiei de Tratare a Apei de la Slătioara
Distribuie acest articol

 

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, şi-a pierdut viaţa joi după-amiază, în timpul unor lucrări de canalizare pe raza localităţii Borăscu, din judeţul Gorj. Muncitorul a fost surprins de malul de pâmânt, fiind practic îngropat de viu.

 

Colegii acestuia l-au scos din pământ, însă muncitorul se afla deja în stare de inconstiență. Medicii ajunși la fata locului au încercat să îl salveze, dar victima nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, care au constatat că persoana fusese scoasă de către colegii alături de care efectua lucrări la rețeaua de canalizare.

Bărbatul a fost scos în stare de inconștiență, iar echipajele au început imediat manevrele de resuscitare, însă în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua lucrări la un canal colector, din comuna Borăscu, o parte din mal s-a surpat peste acesta. Din primele cercetări, bărbatul nu era asigurat cu echipament corespunzător”, precizează IPJ Gorj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpăşi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Sursa foto: gorjexpress.ro

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0