Un bărbat, din Argeş, care susţinea că este poliţist, a primit de la o femeie 1.200 de euro pentru a-i angaja fiul

HomeEveniment

Un bărbat, din Argeş, care susţinea că este poliţist, a primit de la o femeie 1.200 de euro pentru a-i angaja fiul

  Un bărbat, din Argeş, care s-a folosit de o legitimaţie ce face trimitere la Poliţia Română, a primit de la femeie 1.200 de euro, pentru a-i

Liderul unui partid politic din Olt a demisionat, după ce a fost depistat conducând, deşi avea permisul suspendat. Acesta s-a ales cu dosar penal
Şofer, din Olt, prins la volanul unei maşini neînmatriculate, pe o stradă din Slatina
Şi-a pus prietena la volan, care nu poseda permis de conducere. Cei doi tineri, din Olt, s-au ales cu dosar penal
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, din Argeş, care s-a folosit de o legitimaţie ce face trimitere la Poliţia Română, a primit de la femeie 1.200 de euro, pentru a-i angaja fiul. Cel în cauză s-a autodenunţat, iar poliţiştii Secţiei nr 1 au deschis un dosar sub aspectul infracţiunilor de de uzurpare de calități oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale, uz de fals și înșelăciune, conform art. 258, 323 și 244 din Codul Penal.

Cercetările au fost demarate ca urmare a autodenunțului bărbatului în cauză, de 34 de ani, din Poiana Lacului.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi folosit o legitimație cu elemente ce fac trimitere către o instituție publică, susținând că ar avea o calitate oficială, promițând unei femei că îl va ajuta pe fiul acesteia să se angajeze în instituția publică, în schimbul sumei de 1.200 de euro, sumă ce ar fi fost remisă către cel în cauză în cursul lunii septembrie 2022”, transmite IPJ Argeş.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0