Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie

HomeEveniment

Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie

  Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Vădastra, judeţul Olt, a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere pentru

Tânăr, din Craiova, depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive
Un tânăr, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat
Accident grav la Segarcea. O persoană este resuscitată. Intervine elicopterul SMURD
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Vădastra, judeţul Olt, a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate de IPJ Olt în perioada 4-5 noiembrie au fost reţinute 40 de permise de conducere.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, au oprit pentru control, pe data de 4 noiembrie, ora 21.30, pe Drumul Județean 604, din comuna Vădastra, un autoturism condus de către un tânăr de 34 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, în perioada 4-5 noiembrie, polițiștii au aplicat 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 40 de permise de conducere, 13 certificate de înmatriculare, fiind constatate și 3 infracțiuni la regimul rutier.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0