Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie

HomeEveniment

Un bărbat, din Vădastra, depistat în trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie

  Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Vădastra, judeţul Olt, a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere pentru

Un bărbat, de 43 de ani, care a încercat să traverseze printre camioanele aflate în coloană în zona PTF Calafat, lovit mortal de un TIR
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea Geaninei, o adolescentă de 16 ani, din Dolj, dată dispărută de mama sa
Femeie depistată pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ un kilogram de cocaină ingerată în stomac
Distribuie acest articol

 

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Vădastra, judeţul Olt, a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate de IPJ Olt în perioada 4-5 noiembrie au fost reţinute 40 de permise de conducere.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, au oprit pentru control, pe data de 4 noiembrie, ora 21.30, pe Drumul Județean 604, din comuna Vădastra, un autoturism condus de către un tânăr de 34 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, în perioada 4-5 noiembrie, polițiștii au aplicat 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 40 de permise de conducere, 13 certificate de înmatriculare, fiind constatate și 3 infracțiuni la regimul rutier.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0