Un copil de 9 ani a murit, după ce a căzut cu bicicleta

HomeEveniment

Un copil de 9 ani a murit, după ce a căzut cu bicicleta

  Tragedie în Galaţi. Un copil de 9 ani a murit duminică după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât, scrie postul local de r

Percheziţii în Craiova. Cinci tineri vindeau cocaină cu 450 de lei doza consumatorilor din Dolj
Copil de 4 ani în comă, după o intervenţie stomatologică: Poliţiştii audiază personalul cabinetului din Piteşti
Accident în Craiova. O femeie a fost lovită de o maşină pe strada Arieş
Distribuie acest articol

Loading

 

Tragedie în Galaţi. Un copil de 9 ani a murit duminică după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât, scrie postul local de radio Lider FM.

Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața copilului, care era împreună cu părinţii.

Un copil din Galați s-a rănit grav, după ce a căzut de pe bicicletă și i-ar fi intrat ghidonul în gât. Imediat după accident, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator. Starea lui este foarte gravă”, potrivit Lider FM Galați. 

Accidentul s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării. Martorii oculari susțin că băiețelul a căzut cu bicicleta, apoi s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut din picioare.

Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira, mai scrie sursa menționată. La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a decis transportul de urgență la Spitalul de Copii din Galați.

Din nefericire, copilul a intrat în comă, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0