Un jandarm oltean a primit distincţia Emblema de Onoare a MAI. Liviu Cristian Boroi a desfăşurat misiuni în Afganistan

HomeActualitate

Un jandarm oltean a primit distincţia Emblema de Onoare a MAI. Liviu Cristian Boroi a desfăşurat misiuni în Afganistan

Plutonierul major Liviu Cristian Boroi, din cadrul Jandarmeriei Olt, a primit Emblema de Onoare a MAI. Distincţia a fost acordată ca urmare a misiunilor desfăşurate. Jandarmul oltean a desfăşurat activităţi de pregătire a forţelor de ordine afgane, timp de şase luni.

Pentru misiuni deosebite, jandarmul oltean a fost decorat de MAI

Continuă să scadă rata de infectare în Olt. Slatina, incidenţă de 4,23
Coronavirus: Autorităţile din judeţul Olt au pregătite două spaţii pentru carantină
Angajări la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci
Distribuie acest articol

Loading

Ca recunoaştere a profesionalismului manifestat, plutonier major Boroi Liviu Cristian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a primit astăzi Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, pentru serviciile şi misiunile încredinţate care au contribuit la ridicarea prestigiului Ministerului Afacerilor Interne.

„Stăpânirea de sine, curajul şi experienţa sunt factorii care l-au condus pe jandarmul oltean la succesul acţiunilor sale. De-a lungul carierei sale a demonstrat că este un jandarm exemplar , acesta a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români, sub denumirea onorifică „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, desfășurând activități de pregătire a forțelor de ordine afgane, timp de șase luni, în cursul anului 2018, militarul find decorat cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO”, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0