Un slătinean de doar 38 de ani, fără alte boli, a murit de COVID-19

HomeSănătate

Un slătinean de doar 38 de ani, fără alte boli, a murit de COVID-19

Numărul deceselor COVID-19 în judeţul Olt a ajuns la 124. DSP Olt a raportat alte trei decese în rândul unor persoane confirmate pozitiv, printre acestea cel al unei persoane tinere, fără alte boli. Este vorba despre un bărbat din Slatina, în vârstă de 38 de ani, care s-a internat pe data de 27 octombrie, iar pe 5 noiembrie a survenit decesul la SJU Slatina. Acesta era tatăl a doi copii mici.

11 infectări Covid-19, în Olt, aproape 9.000 în ţară
Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunţă modificări ale asigurării pentru concedii și indemnizații
47 de cazuri Covid-19 în Olt, aproape 10.000 în ţară
Distribuie acest articol

Loading

Autorităţile sanitare au raportate alte trei decese, bilanţul morţilor în Olt, de la începutul pandemiei ajungând la 123. Printre acestea se numără un bărbat de doar 38 de ani, fără boli asociate, care a decedat la aproximativ zece zile de la internare.

Decesul nr. 122: Femeie, 77 de ani, mediul urban. Aceasta s-a internat pe data de 17 octombrie la SJU Slatina, iar ulterior  a fost transferată la Colentina. Data deces: 4 noiembrie. Comorbidităţi: HTA grad II, fibrilaţie arterială, diabet zaharat, boală cornică de rinichi.

Decesul 123: Bărbat în vârstă de 53 de ani, din mediul urban. S-a internat pe data de 4 noiembrie, iar la doua zile a decedat. Nu avea boli asociate.

Decesul 124: Bărbat, 38 de ani, mediul urban. Data internării: 27 octombrie la SJU Slatina, Data deces: 5 noimbrie. Nu avea boli asociate.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0