Un tânăr, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat

HomeEveniment

Un tânăr, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat

  Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Cetăţeni, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accident

FOTO. Accident în Piteşti, zona Spitalului de Pediatrie
Detenţie pe viață pentru bărbatul care și-a omorât, cu lovituri de cuţit, copilul de 8 ani
VIDEO. Șapte pacienţi au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă, într-un incendiu produs la ATI Neamţ
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Cetăţeni, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat. Tânărul intenţiona să încarce material lemnos, însă într-o panta s-a răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați,pe data de 28 octombrie, ora 17.30, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi răsturnat cu autoturismul, pe un teren accidentat dintr-o pădure din localitatea Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care, din primele verificări au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Cetățeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încarcă material lemnos în autoturismul personal, însă, pe un teren în pantă, s-ar fi răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.

În urma evaluării, efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmite IPJ Argeş.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0