Un tânăr, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat

HomeEveniment

Un tânăr, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat

  Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Cetăţeni, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accident

Beţi la volan, pe drumurile din Olt. Amenzi de aproape 200.000 de lei, aplicate în weekend
Accident în Craiova. Un şofer a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a luat foc, în urma coliziunii cu un camion
Bărbat din Olt, reţinut pentru pornografie infantilă. Convingea minorele, pe reţele sociale, să-i trimită poze şi înregistrări video
Distribuie acest articol

 

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Cetăţeni, judeţul Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren accidentat. Tânărul intenţiona să încarce material lemnos, însă într-o panta s-a răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați,pe data de 28 octombrie, ora 17.30, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi răsturnat cu autoturismul, pe un teren accidentat dintr-o pădure din localitatea Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care, din primele verificări au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Cetățeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încarcă material lemnos în autoturismul personal, însă, pe un teren în pantă, s-ar fi răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.

În urma evaluării, efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmite IPJ Argeş.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0