Un tânăr, din Slatina, condamnat la închisoare în Franţa, prins de poliţiştii din cadrul IPJ Olt

HomeEveniment

Un tânăr, din Slatina, condamnat la închisoare în Franţa, prins de poliţiştii din cadrul IPJ Olt

  Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Slatina, condamnat la închisoare, în Franţa, sub aspectul infracţiunii de furt organizat, a fost prins

FOTO&VIDEO.  Amenzi pentru nepurtarea măştii, atât şoferilor cât şi pasagerilor, din microbuze. Acţiunea s-a desfăşurat la intrarea şi ieşirea din Slatina
Accident cu victime pe DN 65, în apropiere de Slatina. Echipaje SMURD şi Ambulanţa au ajuns la faţa locului
Șefii IPJ Bacău și ai Poliției Onești, înlocuiți din funcție după cele întâmplate în apartamentul groazei
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Slatina, condamnat la închisoare, în Franţa, sub aspectul infracţiunii de furt organizat, a fost prins şi arestat de poliţiştii din cadrul IPJ Olt. Tânărul se află în Arestul IPJ Olt, urmând a fi predat autorităţilor franceze pentru ispăşirea pedepsei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

Astfel, în urma activităților specifice, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat pe tânărul de 30 de ani, în municipiul Slatina, județul Olt, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea predării către autoritățile judiciare din Franța.

Conform mandantului european de arestare, tânărul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în grup organizat”, transmite IPJ Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0