USAMV Slatina donează tablete liceenilor din mediul rural, care au rezultate bune la învăţătură

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), Filiala Slatina, donează elevilor liceelor din mediul rural al Județului Olt tablete conectate la internet, cu abonament inclus și susținut de USAMV pentru 24 de luni.

USAMV Slatina donează tablete liceenilor din mediul rural, care au rezultate bune la învăţătură

Tabletele au internet inclus pentru o perioadă de doi ani

Distribuie pe Facebook

Au sosit în județul Olt, pentru două dintre liceele din mediul rural, 52 de tablete cu internet oferite de USAMV București elevilor din medii dezavantajate, dar cu rezultate bune la învățătură, în cadrul campaniei #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ.

Astfel, 35 de elevi ai Liceului Teoretic „Ion Gh. Roșca“ din Osica de Sus și 17 elevi de la Liceul Tehnologic Iancu Jianu au primit vineri, 3 aprilie, urmând ca luni, 6 aprilie, în funcţie de criteriile de performanță legate de rezultatele lor la învățătură pe parcursul anilor de studii,  să primească aceste instrumente IT de ultimă generație menite să faciliteze procesul educațional la distanță în contextul pandemiei de COVID-19 care pune elevii în situația să utilizeze diferite platforme online pentru a fi aproape de profesorii lor în vederea pregătirii examenelor de Bacalaureat.


În acest fel, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, prin Fundația USAMV, se alătură demersului Ministerului Educație și Cercetării în cadrul campaniei #ÎmiPASĂ #ȘcoaladeACASĂ cu acest proiect prin care se donează elevilor liceelor din comunități dezavantajate, tablete conectate la internet, cu abonament inclus și susținut de USAMV pentru 24 de luni

COMMENTS