Valutiştii de la „Vacanţa” surprinşi în timp ce tranzacţionau sume de bani, în urma unui flagrant organizat de poliţie

HomeEveniment

Valutiştii de la „Vacanţa” surprinşi în timp ce tranzacţionau sume de bani, în urma unui flagrant organizat de poliţie

Trei bărbaţi care desfăşurau activităţi de schimb valutar au fost surprinşi în zona „Vacanţa” , în urma unui flagrant organizat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Cele trei persoane au fost amendate cu 15.000 de lei, iar suma tranzacţionată, 400 de euro, a fost confiscată.

VIDEO. Imagini cu accidentul de pe strada Ionaşcu, din Slatina. Şoferul autoturismului s-a grăbit spre moarte
Tânărul, din Slatina, dat dispărut de câteva zile, găsit mort în camera unui hotel
O fetiță de 5 ani, care suferă de autism, dispărută de acasă în seara zilei de joi, este căutată de peste 140 de poliţişti şi un elicopter
Distribuie acest articol

Loading

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au efectuat o acțiune pe raza municipiului Slatina, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite ce se comit la regimul caselor de schimb valutar, de amanet și a schimburilor ilegale de valută practicate de anumite persoane fizice neautorizate.

În urma verificărilor efectuate, în zona „Vacanţa” de pe raza municipiului Slatina, au fost surprinse în flagrant un număr de trei persoane de sex masculin care desfășurau activități de schimb valutar fără autorizație.

Acestea au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în vederea legitimării și luării măsurilor legale, ca urmare a nerespectării legislației in domeniu. Astfel, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 lei pentru nerespectarea prev. Lg.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite.Ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumelor tranzacționate, respectiv 400 Euro”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0