Vediţa Coloneşti susţine cel de-al treilea amical al iernii, cu Real Bradu

HomeSport

Vediţa Coloneşti susţine cel de-al treilea amical al iernii, cu Real Bradu

După jocurile cu Muşcelul Câmpulung şi Oltul Curtişoara, Vediţa Coloneşti mai susţine un joc de pregătire în compania unei formaţii din Liga a IV-a. Real Bradu, echipă aflată pe locul trei în clasamentul Ligii a IV-a din Argeş, este adversara grupării pregătite de Bobi Verdeş în cel de-al treilea test al iernii.

Meciul se va disputa sâmbătă, 8 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Bradu.

CSM Slatina, meci de pregătire cu FC Argeş
FOTO. CSM Slatina, victorie în amicalul cu Viitorul Dăeşti
CSM Slatina, victorie în primul meci de pregătire din această iarnă
Distribuie acest articol

Loading

Vediţa Coloneşti continuă seria meciurilor de pregătire cu un joc în compania unei alte formaţii de nivel inferior, Real Bradu. Antrenorul grupării oltene, Bobi Verdeş, va utiliza din nou întreg lotul aflat la dispoziţie, pentru a da cât mai multe minute de joc tuturor componenţilor echipei.

Meciul se va juca sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Bradu. În celelalte două partide, disputate tot în compania unor formaţii de nivel inferior, Vediţa Coloneşti a înregistrat o remiză şi o victorie.

După acest meci, echipa aflată sub comanda lui Bobi Verdeş va întâlni adversare mai bine cotate, miercuri, pe 12 februarie, urmând să întâlnească CS Mioveni, formaţie ce activează în Liga a II-a.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0