VIDEO. Accident deosebit de grav pe DN 7. Victime multiple, după ce un microbuz s-a răsturnat

HomeEveniment

VIDEO. Accident deosebit de grav pe DN 7. Victime multiple, după ce un microbuz s-a răsturnat

  Accident deosebit de grav pe DN 7,  în comuna Valea Mare, sat Feteni, la graniţa dintre judeţul Argeş şi Dâmboviţa. Opt persoane au fost răn

Accident grav pe DN 7, în Vâlcea. Una dintre victime preluate de elicopterul SMURD
Patru persoane rănite, după ce un cetăţean bulgar a intrat cu maşina într-un gard, pe DN 7, în localitatea Bujoreni
FOTO. O persoană, din Olt, rănită într-un accident petrecut pe DN 7, în Vâlcea
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident deosebit de grav pe DN 7,  în comuna Valea Mare, sat Feteni, la graniţa dintre judeţul Argeş şi Dâmboviţa. Opt persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, după ce um microbuz s-a răsturnat. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

 

Accident rutier cu victime multiple, după ce un microbuz s-a răsturnat, pe DN 7, în comuna Valea Mare, din Dâmboviţa. Autorităţile au activat si Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au ajuns trei echipaje cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat alături de colegii de la ISU Dâmbovița și SAJ Argeș și Dâmbovița.

În incident a fost vorba despre un microbuz care s-a răsturnat în afara părții carosabile în localitatea Valea Mare, sat Feteni, din județul Dâmbovița, și au fost asistate până în acest moment 13 persoane conștiente și neîncarcerate, toate preluate de către echipajele medicale prezente la eveniment.

Pentru opt dintre acestea se efectuează transportul la spital spital, iar celelalte 4 sunt monitorizate la locul evenimentului”, transmite ISU Argeş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, în zona localității Valea Mare, județul Dâmbovița, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părții carosabile, în urma unei defecțiuni asupra unei anvelope. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toți pasagerii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate”, se arată şi pe site-ul Poliţiei Române.

Potrivit ISU Argeş, opt persoane au fost transportate la spital în județul Argeș. Celelalte nu au avut nevoie de transport la spital. De asemenea, a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului.

Pentru gestionarea acestei misiuni, de la nivelul județului Argeș au fost mobilizate următoarele forțe și mijloace:

-șapte echipaje cu șapte ambulanțe SMURD;

-un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea;

-un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor;

-trei echipaje cu personal medical care au încadrat trei autospeciale de transport persoane și victime multiple;

-cinci echipaje cu cinci ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0