VIDEO. Accident grav la Corabia. 4 persoane sunt rănite

HomeEveniment

VIDEO. Accident grav la Corabia. 4 persoane sunt rănite

UPDATE. Şoferul, în vârstă de 25 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. O minoră, în vârstă de 9 ani, a fost transpor

O femeie, aflată pe bicicletă, lovită de o maşină în Corabia. Victima a fost transferată la Craiova
Accident în Corabia, cu două maşini implicate. Patru persoane au fost transportate la spital
Accident Corabia: O fetiţă, de 9 ani, în comă, va fi transportată cu elicopterul la Craiova. Şoferul, de 25 de ani, este resuscitat
Distribuie acest articol

Loading

UPDATE. Şoferul, în vârstă de 25 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. O minoră, în vârstă de 9 ani, a fost transportată în comă, cu elicopetrul SMURD, la Craiova.

Două autoturisme sunt implicate într-un accident rutier produs în această dimineaşă pe DN 54A, la ieşirea din localitatea Corabia. Patru persoane sunt asistate medical la faţa locului. Circulaţia este oprită pentru aproximativ 40 de minute.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, pe DN 54A, la ieșirea din localitatea Corabia, județul Olt, către Bechet, rezultând rănirea a patru persoane.

Victimele sunt asistate medical la fața locului. Circulația este oprită pentru aproximativ 40 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

În urma coliziunii, patru persoane, toate din aceeași mașină au necesitat îngrijiri medicale.

Unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0