23.1 C
Slatina
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO. Accident pe DN 65, la Coloneşti. Sunt implicate trei autoturisme

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioană
Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -

 

Accident pe Drumul Naţional 65, în comuna Coloneşti. Sunt implicate trei autoturisme, însă din fericire sunt doar pagube materiale. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un autoturism, ce se deplasa pe direcția Pitești către Craiova, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Argeș, întrucât nu a păstrat distanța corespunzătoare față de vehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, care era condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Ialomița, și care a ricoșat într-un alt autoturism ce se afla în fața sa, condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Buzău. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru cele trei autoturisme implicate în eveniment.

De asemenea, tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 lei și trei puncte de penalizare”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În acest moment, traficul se desfășoară în condiții normale.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei