VIDEO. Dosar penal de corupere a alegătorilor, la Ianca. PNL a împărţit pachete alimentare

HomeRecomandatePolitică

VIDEO. Dosar penal de corupere a alegătorilor, la Ianca. PNL a împărţit pachete alimentare

  Mită electorală în localitatea Ianca, din judeţul Olt. Membri ai Partidului Naţional Liberal au împărţit, în pragul Sărbătorilor Pascale, pa

Liviu Voiculescu, despre intrigile menite să dezbine PNL Olt: „Ştiu să duc doar lupte cinstite, iar preocuparea pentru oameni primează”
Oltul, în topul prezenţei la vot. 14,28% din alegători s-au prezentat la urne. 361 au votat cu urna mobilă
Marius Oprescu va candida pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Mită electorală în localitatea Ianca, din judeţul Olt. Membri ai Partidului Naţional Liberal au împărţit, în pragul Sărbătorilor Pascale, pachete cu alimente, din casă în casă. Poliţiştii au deschis un dosar penal de corupere a alegătorilor.

 

Dosar penal de corupere a alegătorilor, după ce în ajunul Paştelui, pe data de 4 mai, în localitatea Ianca, din judeţul Olt, mai multe persoane ce purtau tricouri cu însemnele PNL, au împărţit alimente locuitorilor.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu, pe data de 9 mai, cu privire la faptul că, la data de 4 mai, mai multe persoane ar fi împărțit locuitorilor comunei Ianca, din județul Olt, pachete cu produse alimentare.

 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0