VIDEO. Incendiu violent în Caracal. O hală de dezmembrări auto a luat foc. Intervin mai multe autospeciale de stingere, dar şi un echipaj CBRN

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Incendiu violent în Caracal. O hală de dezmembrări auto a luat foc. Intervin mai multe autospeciale de stingere, dar şi un echipaj CBRN

  Incendiu violent în Caracal. O hală de dezmembrări auto a luat foc. Potrivit ISU Olt, incendiul se manifestă cu flacără şi degajări mari de

VIDEO&FOTO. Elevii mai multor şcoli din Olt au participat la concursul „Prietenii Pompierilor”
VIDEO&FOTO. Casă cuprinsă de flăcări în Pleşoiu
O femeie, din Mărunţei, şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins casa
Distribuie acest articol

Loading

 

Incendiu violent în Caracal. O hală de dezmembrări auto a luat foc. Potrivit ISU Olt, incendiul se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum. ISU anunţă o victimă, un bărbat, de 31 de ani, transportat la spital. Misiunea este în desfăşurare. 

La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj Chimic Biologic Radiologic și Nuclear (CBRN), cu aproximativ 30 de pompieri. În sprijin se deplasează și două cisterne de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Caracal.

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la spital cu arsuri, anunţă ISU Olt.

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu arsuri la membrele inferioare și superioare, a fost transportat la spital de un echipaj SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Suprafața afectată este de aproximativ 900 de metri pătrați, anunţă ISU Olt, care precizează că nu mai există pericol de propagare.

Incendiul din municipiul Caracal a fost lichidat, după câteva ore. Potrivit ISU Olt, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electriv.

Au ars o hală, cu suprafața de aproximativ 300 de metri pătrați, în care se aflau piese auto provenite din dezmembrări și caroserii și subansamble auto, aflate în curtea societății, pe aproximativ 1000 de metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0