VIDEO. Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. Acoperişul unui restaurant a fost cuprins de flăcări

HomeEveniment

VIDEO. Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. Acoperişul unui restaurant a fost cuprins de flăcări

  Incendiu izbucnit la o societate comercială, în Parcul Romanescu, din Craiova. Focul se manifestă la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ

O femeie din Curtişoara nu a mai suportat bătăile soţului şi l-a înjunghiat în zona gâtului
Poliţiştii olteni, pe urmele unor petrecăreţi din Osica de Sus
Unul din muncitorii ucişi în apartamentul din Oneşti s-a luptat cu agresorul. Detalii şocante
Distribuie acest articol

Loading

 

Incendiu izbucnit la o societate comercială, în Parcul Romanescu, din Craiova. Focul se manifestă la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri. Este vorba despre restaurantul Ciobănaşul. O femeie, intoxicată cu fum, primeşte îngrijiri medicale. 

 

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperisul societăţii comerciale. Ulterior, forţele de intervenţie au fost suplimentate.

 

Forţele de intervenţie au fost suplimentate cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, si o ambulanta SMURD. Nu sunt persoane surprinse de incendiu.

Ajunşi la locul interventiei, pompieri au constatat ca incendiul se manifesta cu violenţa pe o suprafata de aproximativ 400 mp,  la acoperiş”, transmite ISU Dolj.

O femeie, intoxicată cu fum, primeşte îngrijiri medicale.

O persoana de sex feminin prezintă intoxicaţie cu fum. I se administreză oxigen în ambulanta SMURD, la fata locului. Momentan refuză transportul la spital”, mai transmite ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit  electric. Până la sosirea pompierilor, angajaţii au intervenit cu stingătoarele din dotare.

Incendiul a fost localizat. Pompierii lucrează pentru lichidarea acestuia.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore de la intervenţie. Persoana intoxicată cu fum a refuzat transportul la spital. Nu au existat alte victime, fiind produse doar pagube materiale.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0