VIDEO. Incident şocant, în trafic, la Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât câţiva metri pe trotuar

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Incident şocant, în trafic, la Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina şi târât câţiva metri pe trotuar

  UPDATE: Şoferul a fost reţinut pentru tentativă de omor. Incident şocant sâmbătă, 30 decembrie, în Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţion

Înmormântare cu mai mult de 8 persoane la Slătioara. Organizatorul, amendat cu 2.000 de lei
O femeie, în vârstă de 47 de ani, lovită de o maşină condusă de o şoferiţă, în localitatea Şimnicu de Sus
Crimă în Olt. Un tânăr, de doar 19 ani, din Găneasa, şi-a bătut mama până a lăsat-o fără suflare
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Şoferul a fost reţinut pentru tentativă de omor. Incident şocant sâmbătă, 30 decembrie, în Slatina. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu mașina şi târât mai mulţi metri pe trotua, după o șicanare în trafic cu un alt șofer. Totul s-a petrecut în zona pieţei Fraţii Buzeşti. Victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar ulterior transferată la Spitalul Floreasca, din Bucureşti. 

 

Potrivit oamenilor aflaţi la faţa locului, doi șoferi s-ar fi șicanat în trafic, iar unul dintre ei a oprit mașina, a coborât și s-a așezat în fața autoturismului celuilalt șofer. Acesta din urmă a apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe bărbatul aflat în fața mașinii sale, care a fost apoi târât sub maşină, mai mulţi metri, până pe trotuar. Incidentul a avut loc la intersecţia străzii Ionaşcu cu bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina.

Atenţie, imagini cu impact emoţional.

Lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel 112, cu privire la faptul că, la data de 30.12.2023, ora 09:24, pe strada Ionaşcu din municipiul Slatina a avut loc un eveniment rutier cu victimă-pieton.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numitul D. R.-C., în vârstă de 30 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, în timp ce conducea autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare HD 99 JYT, pe fondul unui conflict mai vechi, a lovit cu intenţie, cu autoturismul, pe victima D. C.-L., în vârstă de 30 de ani, din mun. Slatina, care, în calitate de conducător auto, coborâse din autoturismul marca Citroen cu numărul de înmatriculare DJ 16 NEE, după care numitul D. R.-C a târât victima de pe partea carosabilă, până pe trotuar, călcându-l cu roţile autoturismului, provocându-i leziuni traumatice care necesită 100-120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În autoturismul marca BMW se afla, în calitate de pasager şi numita M. L. F., de 23 de ani, fosta concubină a victimei D. C.-L., împotriva acestuia din urmă fiind emis ordin de protecţie provizoriu de către Judecătoria Balş, în perioada 05.12.2023 – 05.03.2024 – măsuri: interzicerea oricărui contact cu victima şi obligaţia păstrării unei distanţe faţă de M. L. F..

Victima D. C.-L., a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu politraumatisme, contuzie toracică”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Victima a fost transportată ulterior la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, având în vedere starea gravă în care se află. Potrivit legistilor, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Slatina, a suferit multiple fracturi de bazin.

„Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 30.12.2023 au rezultat următoarele:

„1. Numitul D.C.-L., de 30 de ani din Slatina, prezintă următoarele leziuni traumatice:

– multiple placarde excoriate membre superioare, membre inferioare,

cranio-faciale şi bazin;

– fracturi multiple de bazin;

– luxaţie coxo-femurală bilaterală;

  1. Leziunile traumatice s-au putut produce în dimineaţa de 30 decembrie 2023 prin lovire cu şi de corpuri dure, târâre şi compresiune între 2 planuri dure (călcare cu roţi de cauciuc) în condiţiile unui accident rutier;
  2. Leziunile traumatice necesită 100-120 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.”

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii faţă de inculpatul D. R.-C., pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 C.p.

Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de 31.12.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

 

 

 

CITEŞTE ŞI: Şoferul care a lovit, în Slatina, intenţionat cu maşina un alt bărbat, a fost reţinut pentru tentativă de omor. Victima are multiple fracturi de bazin

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0