VIDEO. Ninsori la munte. Drumarii au intervenit pe Transalpina şi Transfăgărşan

HomeActualitate

VIDEO. Ninsori la munte. Drumarii au intervenit pe Transalpina şi Transfăgărşan

  Iarna începe să-şi intre în drepturi în zonele montane. Pe Transalpina şi Transfăgărăşan a nins slab, iar drumarii au început să acţioneze c

Date despre cele cinci cazuri COVID-19, raportate în judeţul Olt
Vremea se schimbă radical. Frig, ploi, ninsori şi vânt puternic în următoarele zile
Cu 23 de cazuri COVID-19, Vişina Nouă intră în CARANTINĂ din această seară
Distribuie acest articol

Loading

 

Iarna începe să-şi intre în drepturi în zonele montane. Pe Transalpina şi Transfăgărăşan a nins slab, iar drumarii au început să acţioneze cu utilaje încă din seara zilei de 4 noiembrie. De luni, 6 noiembrie, ora 8.00, pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, circulaţia se va închide.

 

Dumarii au acţionat cu o lamă și material antiderapant pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, după ninsorile căzute începând de sâmbăt seara.

Având în vedere scăderea temperaturilor la altitudine, a intensificării bruște a vântului, a posibilității apariției ceții dense în orice moment al zilei și pentru siguranța participanților la trafic, începând de luni, 6 noiembrie a.c., ora 8:00, circulația rutieră va fi interzisă pentru toate categoriile de autovehicule, pe  DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km. 34+800 – km. 59+800)”, transmit autorităţile.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0