VIDEO. Se cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unor tineri care au agresat o tânără într-o staţie de autobuz din Piteşti

HomeEveniment

VIDEO. Se cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unor tineri care au agresat o tânără într-o staţie de autobuz din Piteşti

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiun

Băut bine, un bărbat din Ianca s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la volan
Un bărbat, din Dolj, îşi caută soţia care nu s-a mai întors la domiciliul comun
Sancţiuni pentru comercianţii de materiale pirotehnice şi din partea ITM Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.

UPDATE: În urma solicitării sprijinului populației, în vederea stabilirii identității unei persoane căutate, pentru clarificarea situației ce face obiectul cercetărilor în cauza penală aflată în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Pitești, bărbatul în cauză s-a prezentat la o unitate de poliție, transmite IPJ Argeş. 

Ştirea iniţială: Polițiștii de investigații criminale piteșteni desfășoară verificări pentru identificarea unui tânăr (ce poartă haine deschise la culoare) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bld. Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliție.

„Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, transmite IPJ Argeş.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0