VIDEO. Stadiul lucrărilor pe tronsonul Valea Mare-Coloneşti, din DEx 12, Craiova-Piteşti, este de 80%

HomeActualitateRecomandate

VIDEO. Stadiul lucrărilor pe tronsonul Valea Mare-Coloneşti, din DEx 12, Craiova-Piteşti, este de 80%

  Peste 500 de muncitori cu peste 150 de utilaje, acţionează pe tronsonul trei al Drumului Expres, Craiova-Pteşti, iar stadiul fizic al lucrăr

Copil de 4 ani, din Grădinari, adus la SJU Slatina cu suspiciune de coronavirus
LISTĂ. 22 de localităţi din Olt mai au cazuri Covid-19. Incidenţa la nivel de judeţ este de 0,9
Incidenţa COVID-19 în fiecare localitate din Olt. Slatina şi Caracal, tot în scenariul ROŞU
Distribuie acest articol

Loading

 

Peste 500 de muncitori cu peste 150 de utilaje, acţionează pe tronsonul trei al Drumului Expres, Craiova-Pteşti, iar stadiul fizic al lucrărilor este de 80%, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Tronsonul trei (Valea Mare-Coloneşti)care măsoară circa 31,7 km va fi gata până la finalul anului, iar circulația va fi deschisă cu o descărcare provizorie la Colonești, acolo unde drumul expres va trece pe sub DN65.

Tronsonul 4 (Colonești-Oarja-Pitești), în lungime de 31,82 km trebuie finalizat și dat în circulație în anul 2024.

Cele două tronsoane sunt construite de firmele constructorului român, Dorinel Umbrărescu.

Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.

La acest moment pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje. Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei”, informează Calin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova după inspecția realizată în șantier.

În imagini, puteţi urmări o filmare integrală a tronsonului  3 din DEx 12, Craiova-Pitești.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0