VIDEO. Un apartament din Slatina s-a făcut scrum. 5 copii şi 12 adulţi au fost evacuaţi

HomeEveniment

VIDEO. Un apartament din Slatina s-a făcut scrum. 5 copii şi 12 adulţi au fost evacuaţi

  Un apartament de pe strada Tunari, din Slatina, a ars în totalitate, în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, din cauza unei lumânări lăsat

VIDEO/FOTO. Casă distrusă de flăcări, în ziua de Bobotează, într-o localitate din Olt
VIDEO&FOTO. O şcoală din Olt, distrusă din cauza unui incendiu izbucnit de la centrala termică
FOTO. Incendiu la două gospodării din comuna Brebeni
Distribuie acest articol

Loading

 

Un apartament de pe strada Tunari, din Slatina, a ars în totalitate, în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, din cauza unei lumânări lăsate aprinsă. Cinci copii şi 12 adulţi au fost evacuaţi, iar proprietara, care are probleme psihice, a fost transportată la UPU Slatina.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit, în municipiul Slatina, strada Tunari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuințe. În sprijinul pompierilor au intervenit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Proprietara imobilului, cunoscută cu probleme psihice, a fost preluată de un echipaj SAJ, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la UPU Slatina. Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci minori și 12 adulți au fost evacuați din apartamente”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost a lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată. Persoanele evacuate s-au întors în locuinţe.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0