VIDEO. Un craiovean, de 34 de ani, şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de doar 13 ani

HomeEveniment

VIDEO. Un craiovean, de 34 de ani, şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de doar 13 ani

  Un craiovean, în vârstă de 34 de ani, şi-a determinat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, prin constrângeri fizice, să întreţină relaţii sex

Se cere ajutorul populaţiei pentru găsirea unui copil de 11 ani, din Craiova, care nu s-a întors de la şcoală
FOTO. Accident cu trei autoturisme implicate, pe DN 65, în afara Craiovei. Un bărbat, transportat la spital
Două minore, amendate de poliţiştii locali din Craiova
Distribuie acest articol

Loading

 

Un craiovean, în vârstă de 34 de ani, şi-a determinat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, prin constrângeri fizice, să întreţină relaţii sexuale cu el. Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, pe data de 6 iulie, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie.

În fapt, acesta este bănuit că în perioada 23-27 iunie, ar fi agresat-o fizic pe fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar prin constrângere ar fi determinat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el.

În cursul zilei de 6 iulie, bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi va fi propusă luarea unei măsuri preventive împotriva bărbatului”, transmite IPJ Dolj.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0