Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD află dacă va fi un om liber

HomePolitică

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD află dacă va fi un om liber

  Este o zi crucială, marţi, pentru Liviu Dragnea. Magistraţii judecă azi cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al social-democra

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de judecători
Incitarea publicului pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie poate fi pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. Legea, promulgată de Iohannis
APM Olt: Arderea miriştilor se sancţionează aspru. Se poate ajunge chiar la închisoare
Distribuie acest articol

Loading

 

Este o zi crucială, marţi, pentru Liviu Dragnea. Magistraţii judecă azi cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al social-democraţilor.

Procesul de la Judecătoria sectorului 5 este programat să înceapă în jurul orei 10, atunci când se va judeca cererea de eliberare condiţionată formulată de Liviu Dragnea.

Dragnea, doi aşi în mânecă la decizia de azi

Liviu Dragnea, fost preşedinte PSD, are doi aşi în mânecă pentru decizia de azi: avizul favorabil din partea Penitenciarului Rahova şi 49 de zile libere câştigate în instanţă, după ce penitenciarul a refuzat să-l scoată la muncă.

El a avut nişte probleme de sănătate, dar a fost bolnav şi de COVID-19.

Decizia de astăzi nu va fi, însă, definitivă, iar o eventuală contestaţie a Parchetului se va judeca apoi. Astfel, şansele ca Liviu Dragnea să-şi petrească Sărbătorile Pascale acasă sunt destul de slabe.

Dragnea, şanse mici să petreacă Paştele acasă

Liviu Dragnea a ispăşit doi ani din cei trei ani şi jumătate de închisoare, condamnare pe care a luat-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În prezent, fostul lider al PSD lucrează la spălătoria Penitenciarului Rahova, unde curăţă lenjeriile deţinuţilor.

Sursa: antena3.ro

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0