1000 de porţii de fasole cu cârnaţi de „1 Decembrie” la Slatina. Ziua Naţională se va încheia cu un spectacol pentru a marca aprinderea luminiţelor de Sărbători

HomeRecomandateAdministrație

1000 de porţii de fasole cu cârnaţi de „1 Decembrie” la Slatina. Ziua Naţională se va încheia cu un spectacol pentru a marca aprinderea luminiţelor de Sărbători

  Ziua Naţională a României va fi marcată, la Slatina, conform tradiţiei. După ceremonialul de depunere de coroane la statuia domnitorului Ale

Acţiunea de dezinfectare a zonelor aglomerate continuă în Caracal
Programul Bazinului de înot şi al Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, în zilele 23-24 ianuarie
Sistem centralizat de canalizare, la Topana. Investiţia realizată prin programul „Anghel Saligny”
Distribuie acest articol

Loading

 

Ziua Naţională a României va fi marcată, la Slatina, conform tradiţiei. După ceremonialul de depunere de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi parada militară, vor fi distribuite 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert în parcarea din faţa magazinului Oltul, zona Esplanadă. Seara se va încheia cu aprinderea iluminatului festiv, dar şi un spectacol organizat în Parcul Tineretului.

Cum ordonanţa austerităţii interzice organizarea evenimentelor în lunile noiembrie si decembrie, pentru reducerea cheltuielilor bugetare, municipalitatea slătineană a căutat sponsori pentru a organiza, la fel ca în anii precedenţă, ziua de 1 Decembrie.

Astfel, după depunerea de coroane şi parada militară, cu sprijinul unui operator economic vor fi distribuite 1.000 de porţii de fasole şi cârnaţi, dar şi vin fiert, în zona Esplanadă.

Seara se va aprinde iluminatul festiv, moment ce va fi marcat printr-un spectacol organizat în Parcul Tineretului. Evenimentul este organizat tot cu sprijinul unei firme.

Se aprobă organizarea unui spectacol live susținut de artiști de renume național în data de 1 decembrie 2023, de către S.C. Art Star Sound Master S.R.L, în intervalul orar 17:30 -20:00 pe scena ce va fi amplasată în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari.

Se aprobă amplasarea și funcționarea unui parc de distracții cu ocazia sărbătorilor de iarnă în perioada 1 decembrie 2023 – 07 ianuarie 2024, în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari de către S.C. Art Star Sound Master S.R.L”, se arată într-un proiect de hotărâre al CL Slatina.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0