44 de elevi se află în stagiu de pregătire practică la Jandarmeria Olt

HomeEveniment

44 de elevi se află în stagiu de pregătire practică la Jandarmeria Olt

  44 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi  “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspect

Veşti excelente pentru elevi. Serbările de final de an se pot organiza, în anumite condiţii
Testele de salivă ar putea fi scoase din școli. Raed Arafat: „Este posibil să ajungem să decidem să le oprim”
Olt: Trei teste pozitive PCR, din cele opt detectate la testul de salivă
Distribuie acest articol

Loading

 

44 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi  “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt, începând de astăzi, până pe data de 19 octombrie.  

Elevii aflați în pregătire practică  la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt au fost admiși în urma sesiunii din martie- aprilie 2022.

În toată această perioadă, viitorii noștri colegi sunt repartizați la structuri de ordine și siguranță publică, unde vor învăța de la jandarmi cu experiență cum să gestioneze situațiile cu care se întâlnesc în misiuni, precum și modul de interacțiune cu cetățenii.

În perioada de practică sunt îndrumaţi îndeaproape de tutorii profesionali care îi ajută să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice acumulate în cadrul orelor de curs. Le dorim succes în procesul de învățare în cariera militară!”, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0