Dinu Todoran, mulţumit de angajamentul în joc al jucătorilor în primul amical al iernii

HomeSport

Dinu Todoran, mulţumit de angajamentul în joc al jucătorilor în primul amical al iernii

Divizionara secundă CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în primul amical al iernii disputat, pe „sinteticul” de pe „1 Mai”, în compania liderului U. Craiova 1948. Antrenorul grupării slătinene, Dinu Todoran, s-a arătat mulţumit în mod special de implicarea în joc a elevilor săi, care veneau după un cantonament greu, susţinut la Cheile Grădiştei.

Tragerea la sorţi a programului Ligii a II-a va avea loc pe 20 iulie
Fotbaliştii echipei CSM Slatina se reunesc pe 12 ianuarie
CSM Slatina şi-a adus un portar care în această vară a bifat promovarea în Liga I
Distribuie acest articol

Loading

Antrenorul echipei CSM Slatina, Dinu Todoran, s-a arătat mulţumit de jocul echipei în primul meci de pregătire al iernii, susţinut contra liderului Ligii a II-a, U. Craiova 1948. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundaşul central, Cristian Preda, la capătul unei partide în care tehnicianul slătinenilor a rulat întreg lotul aflat la dispoziţie.

Ţinând cont că veneam după cantonamentul montan, am fost mulţumit mai ales de implicarea în joc. Mai avem de lucrat, sunt multe lucruri de pus la punct până la primul meci oficial. Jucătorii vor avea minutele împărţite şi în următoarele jocuri amicale. Dat fiind modul cum se pregătesc, cum au răspuns în cantonament, toată lumea are şansa să joace. Mă bazez pe fiecare jucător în parte”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Dinu Todoran.

CSM Slatina continuă jocurile de pregătire miercuri, 3 februarie, pe teren propriu, în compania celor de la Unirea Bascov. Partida se va disputa pe terenul sintetic, cu începere de la ora 12.00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0