56 de persoane din Olt aşteptate să urmeze cursuri de formare profesională, în februarie

HomeSocial

56 de persoane din Olt aşteptate să urmeze cursuri de formare profesională, în februarie

  Persoanele care nu au un loc de muncă, dar care doresc să obţină un atestat profesional în meserii cerute pe piaţa muncii, pot urma, gratuit

Cursuri de formare profesională în Olt pentru 84 de persoane
Cursuri de formare profesională GRATUITE pentru şomerii din Olt. Care sunt meseriile căutate
Trei programe de formare profesională pentru şomerii din Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Persoanele care nu au un loc de muncă, dar care doresc să obţină un atestat profesional în meserii cerute pe piaţa muncii, pot urma, gratuit, în luna februarie, cursuri prin intermediul AJOFM Olt. Cursurile sunt în meseriile de bucătar, manichiurist, ajutor de bucătar şi agent de securitate.

La nivel judeţean, în luna februarie 2024 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt isi propune sa organizeze 4 programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

  • bucatar – 14 persoane
  • manichiurist – 14 persoane
  • ajutor bucatar – 14 persoane
  • agent de securitate – 14 persoane

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0