FOTO. Razie pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Doi tineri, care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie, au rămas fără permis

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. Razie pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Doi tineri, care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie, au rămas fără permis

  Duminică dimineaţă, în intervalul orar 09:00 – 12:00, polițiștii rutieri olteni au organizat o acțiune pe Drumul Expres 12 (DEx12) pentru cr

Copii din străinătate, ținuți în sclavie în Maramureș. Adolescenții erau umiliți, înfometați, puși să tragă la căruțe alături de animale
Un băieţel de 3 ani, din Buzău, omorât în bătaie de mama sa
VIDEO. O femeie din Olt a murit, noaptea trecută, într-un incendiu care i-a cuprins casa
Distribuie acest articol

Loading

 

Duminică dimineaţă, în intervalul orar 09:00 – 12:00, polițiștii rutieri olteni au organizat o acțiune pe Drumul Expres 12 (DEx12) pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-au aplicat amenzi în valoare de 8.000 de lei, iar doi şoferi au rămas fără permis pentru viteză.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat, în cadrul activităţilor, în jurul orei 11.25, în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), un autoturism ce circula cu viteza de 166 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

Ulterior, în jurul orei 11:30, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic un autoturism ce circula cu viteza de 173 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu.

Și în acest caz, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0