APIA primeşte până pe 7 iunie cererile pentru plata pe suprafaţă

HomeAgricultură

APIA primeşte până pe 7 iunie cererile pentru plata pe suprafaţă

  Doar câteva zile au mai rămas până la termenul limită de depunere a cererilor pentru plata pe suprafaţă pe anul 2024. Potrivit APIA Olt, ter

APIA: Se depun cererile pentru subvenţia pe motorină
Fermierii din Olt trebuie să-şi vizeze carnetele pentru obţinerea rentei viagere, până pe data de 31 august
APIA va plăti, până pe 30 noiembrie, avansul pe suprafaţă. Aproximativ 4.000 de fermieri din Olt intră în procedura de plată
Distribuie acest articol

Loading

 

Doar câteva zile au mai rămas până la termenul limită de depunere a cererilor pentru plata pe suprafaţă pe anul 2024. Potrivit APIA Olt, termenul până la care fermierii sunt aşteptaţi se depună cererile de plată este 7 iunie.

 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), informează că termenul limită de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, este data de 7 iunie inclusiv.

Asigurăm fermierii de tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024”, transmite APIA.

Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online. Fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnătura electronică, vor anunța în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) funcționarul responsabil.

Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenție informațiile înscrise în documentația depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024.

Reamintim fermierilor care solicită plăți directe sau plăți anuale prin intervenții sub formă de plăți directe și intervenții pentru dezvoltare rurală, finanțate din fonduri europene că trebuie să respecte normele privind condiționalitatea pe întreaga exploatație agricolă (inclusiv pe cele neeligibile şi pe cele care nu mai sunt folosite în scopul producţiei) și pe tot parcursul anului”, se mai arată în comunicatul APIA.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0