Amenzi în valoare de 140.000 de lei aplicate pe drumurile din Olt. Un tânăr din Slatina, prins fără permis pe o stradă din oraş

HomeEvenimentRecomandate

Amenzi în valoare de 140.000 de lei aplicate pe drumurile din Olt. Un tânăr din Slatina, prins fără permis pe o stradă din oraş

  Amenzi în valoare de 140.000 de lei şi 60 de permise reţinute pe drumurile din Olt, în acest weekend. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Sla

Razie pe drumurile din Olt. 49 de permise reţinute. Un slătinean, de 18 ani, prins conducând fără a deţine permis
Un tânăr, din Slatina, urmărit de poliţişti pe mai multe străzi din comuna Pârşcoveni. Se sustrăgea controlului pentru că nu deţinea permis
Un adolescent, de 17 ani, urmărit în trafic pe străzile din Slatina. Tânărul nu avea permis
Distribuie acest articol

Loading

 

Amenzi în valoare de 140.000 de lei şi 60 de permise reţinute pe drumurile din Olt, în acest weekend. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Slatina, a fost prins la volan fără permis de conducere. De asemenea, un altul, din Drăgăneşti-Olt, a fost depistat băut bine.

 

În acest weekend, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 471 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 140.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 60 de permise de conducere, dintre acestea 44 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 12 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 19 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 9 infracțiuni la regimul rutier”, transmite IPJ Olt.

Pe data de 2 iunie, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Dăneasa.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, în cursul zilei de 3 iunie 2024, în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, în municipiul Slatina, un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, mai transmite sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0