Un tânăr, din Slatina, urmărit de poliţişti pe mai multe străzi din comuna Pârşcoveni. Se sustrăgea controlului pentru că nu deţinea permis

HomeEveniment

Un tânăr, din Slatina, urmărit de poliţişti pe mai multe străzi din comuna Pârşcoveni. Se sustrăgea controlului pentru că nu deţinea permis

  Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Slatina, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, în timpul unui control în trafic, pe DJ 644, în loc

Razie pe drumurile din Olt. 49 de permise reţinute. Un slătinean, de 18 ani, prins conducând fără a deţine permis
Amenzi în valoare de 140.000 de lei aplicate pe drumurile din Olt. Un tânăr din Slatina, prins fără permis pe o stradă din oraş
Slătinean, la volan fără permis. Poliţiştii olteni au reţinut 113 permise, în două zile de verificări
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Slatina, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, în timpul unui control în trafic, pe DJ 644, în localitatea Pârşoveni, a fost urmărit pe mai multe străzi. În cele din urmă, acesta a fost prins şi imobilizat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Polițiștii Secție de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 644, în comuna Pârșcoveni, pe data de 7 ianuarie, la ora 21.00, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Vasile Alecsandri, unde a fost oprit, iar conducătorul auto, un tânăr de 21 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, a fost extras și imobilizat de polițiști, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Olt.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0