Un adolescent, de 17 ani, urmărit în trafic pe străzile din Slatina. Tânărul nu avea permis

HomeEvenimentRecomandate

Un adolescent, de 17 ani, urmărit în trafic pe străzile din Slatina. Tânărul nu avea permis

  Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din Slatina, a fost prins conducând fără permis de conducere. Tânărul nu a oprit la semnalul regulamenta

Razie pe drumurile din Olt. 49 de permise reţinute. Un slătinean, de 18 ani, prins conducând fără a deţine permis
Un tânăr, din Slatina, urmărit de poliţişti pe mai multe străzi din comuna Pârşcoveni. Se sustrăgea controlului pentru că nu deţinea permis
Slătinean, la volan fără permis. Poliţiştii olteni au reţinut 113 permise, în două zile de verificări
Distribuie acest articol

Loading

 

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din Slatina, a fost prins conducând fără permis de conducere. Tânărul nu a oprit la semnalul regulamentar, iar poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului. În cele din urmă, pe o stradă, tânărul a abandonat maşina şi a fugit, fiind prins ulterior de poliţişti.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice joi seara, în jurul orei 20.40,  pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care conducătorul acestuia nu s-a conformat și a accelerat.

Polițiștii au procedat la urmarirea autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, iar la scurt timp au identificat autoturismul pe aceeași stradă, însă conducatorul auto nu a fost găsit.

Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr de 17 ani, din localitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0