CSM Slatina înregistrează, la Concordia Chiajna, prima înfrângere în deplasare din acest sezon. „Atitudinea a lăsat de dorit, iar pentru asta vor fi penalizaţi”

HomeSport

CSM Slatina înregistrează, la Concordia Chiajna, prima înfrângere în deplasare din acest sezon. „Atitudinea a lăsat de dorit, iar pentru asta vor fi penalizaţi”

  CSM Slatina a pierdut, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare, contra celor de la Concordia Chiajna, formaţie ce aspiră la promovarea în Lig

FOTO. CSM Slatina, remiză cu Petrolul Potcoava în primul meci de pregătire al iernii
Cantonament reuşit pentru jucătorii slătineni. Dinu Todoran revine cu tot lotul valid de la Cheile Grădiştei
CSM Slatina debutează în Liga a II-a,  în deplasare, la Concordia Chiajna. Steaua Bucureşti, adversara din etapa a II-a, de pe Stadionul „1 Mai”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a pierdut, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare, contra celor de la Concordia Chiajna, formaţie ce aspiră la promovarea în Liga I, la capătul unei partide modeste de ambele părţi. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat pe atitudinea jucătorilor săi, precizând că aceştia vor fi penalizaţi pentru modul superficial în care au tratat partida.

 

CSM Slatina a suferit, în deplasarea de la Concordia Chiajna, prima înfrângere pe teren străin din acest sezon.

Primele 45 de minute s-au încheiat la egalitate, scor 0-0, după un joc închis la mijlocul terenului, fără situaţii de poartă.

Golul gazdelor a venit pe fondul unei greşeli în lanţ a apărării slătinenilor. Sălcianu respinge slab un balon, în zonă centrală, Andreas Burcea recuperează la 30 de metri de poartă şi declanşează o acţiune personală de atac, niciun jucător al Slatinei nu intervine, iar acesta finalizează de lângă fundaşi cu un şut la colţul lung, din interiorul careului (min.52).

CSM Slatina a avut ceva situaţii în ultimul sfert de oră, cea mai mare avându-l protagonist pe Donca, care a şutat din voleu,din centrul careului,  însă portarul gazdelor a reuşit să respingă (min.80), partida încheindu-se în cele din urmă cu victoria gazdelor.

Antrenorul formaţiei slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat pe atitudinea jucătorilor săi, precizând că aceştia vor fi penalizaţi pentru lipsa de implicare arătată în această confruntare.

A fost cea mai slabă partidă pe care am făcut-o, în acest sezon, mai slabă şi decât cea cu Unirea Dej. Atitudinea a lăsat de dorit. Nu aveam cum să obţinem ceva din acest meci, cu o astfel de atitudine, iar pentru asta toată lumea va fi penalizată. Aşa cum la victorii, jucătorii sunt premiaţi, de data aceasta vor fi penalizaţi”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, care a precizat că o astfel de atitudinea au arătat-o şi în finalul partidei cu CSA Steaua, când echipa a fost egalată.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, Gloria Buzău, într-o partidă programată pe 7 octombrie, de la ora 11.30, pe Stadionul „1 Mai”.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0