Dolj: Cioban lovit de fulger, găsit mort pe un câmp

HomeEveniment

Dolj: Cioban lovit de fulger, găsit mort pe un câmp

  Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care îngrijea oile la stână, dat dispărut de către mama sa, a fost găsit fără suflare pe un câmp din extra

Un tânăr, din Dolj, mort de beat şi fără a poseda permis de conducere, a intrat într-un stâlp, pe raza localităţii Galicea Mare
FOTO. Trei conducători auto, din Dolj, depistați la volan sub influența drogurilor
Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei adolescente, din Craiova, dată dispărută de fratele său
Distribuie acest articol

 

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care îngrijea oile la stână, dat dispărut de către mama sa, a fost găsit fără suflare pe un câmp din extravilanul municipiului Băileşti. Tânărul avea urme de arsuri şi leziuni provocate de un fulger.

Poliţiştii Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi, în dimineaţa zilei de 20 iulie, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că nu îl mai găseşte pe fiul acesteia, în vârstă de 25 de ani, ce se afla cu oile la stână.

În urma activităţilor de căutare, tânărul a fost găsit decedat pe un câmp din extravilanul municipiului Băileşti.

În urma examinării au fost identificate urme de arsuri şi leziuni ce par a fi provocate de un arc electric, cel mai probabil fulger”, transmite IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, trupul neînsufleţit fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0