Ro-Alert: Cetăţenii unui municipiu sunt avertizaţi să rămână în case. Un leu a fost observat pe străzi

HomeNațional

Ro-Alert: Cetăţenii unui municipiu sunt avertizaţi să rămână în case. Un leu a fost observat pe străzi

  UPDATE: Cele mai recente informații indică faptul că ar fi vorba de un câine, nu de un leu. Alertă în Târgovişte. Un leu este liber într

MAE: Românii care merg în Marea Britanie trebuie să stea în izolare 14 zile
Noi decizii ale UE: Cumpără şi livrează arme Ucrainei. Întreg spaţiul aerian, închis avioanelor ruse. Sancţiuni pentru Belarus
Poliţiştii au oprit 23 de nunţi, petreceri şi botezuri, inclusiv un parastas. Au curs amenzile în toată ţara
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Cele mai recente informații indică faptul că ar fi vorba de un câine, nu de un leu.

Alertă în Târgovişte. Un leu este liber într-un cartier din municipiu. ISU Dâmboviţa a transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care atenţionează cetăţenii că a fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic în cartierul Priseasca, fiind vorba de un leu.

A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”.

Grădina Zoo Târgovişte anunţă că leii pe care îi are sunt în cuşti. „Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal”, a declarat pentru AGERPRES directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0