58,75%, scorul înregistrat de PSD la Consiliul Judeţean Olt. Liderul social-democraţilor, Marius Oprescu: „Deşi în Slatina cetăţenii au ales altă viziune, îi asigurăm că vocea le va fi auzită”

HomePolitică

58,75%, scorul înregistrat de PSD la Consiliul Judeţean Olt. Liderul social-democraţilor, Marius Oprescu: „Deşi în Slatina cetăţenii au ales altă viziune, îi asigurăm că vocea le va fi auzită”

  58,75% este scorul înregistrat de PSD la Consiliul Judeţean Olt, organizaţia judeţeană condusă de Marius Oprescu aflându-se printre primele

Peste 100 de sportivi, dar şi antrenori, răsplătiţi pentru că au adus cinste judeţului Olt. Marius Oprescu: „Suntem datori să încurajăm, să răsplătim şi să susţinem performanţa”
Marius Oprescu va candida pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt
Marius Oprescu, reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

58,75% este scorul înregistrat de PSD la Consiliul Judeţean Olt, organizaţia judeţeană condusă de Marius Oprescu aflându-se printre primele organizaţii social-democrate din ţară. Liderul PSD Olt le-a mulţumit locutorilor judeţului pentru încrederea acordată, iar totodată a avut o primă reacţie cu privire la pierderea Primăriei municipiului Slatina.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, liderul PSD Olt, le-a mulţumit locuitorilor din judeţ pentru faptul că au ieşit la vot. PSD a câştigat 95 din cele 112 localităţi, scorul înregistrat  la alegerile locale din 9 iunie fiind de 58,75%.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru votul extraordinar care ne-a plasat printre primele organizații social-democrate din țară.

Grație sprijinului dumneavoastră, am obținut o echipă remarcabilă formată din edilii a 95 de localități din cele 112.

Împreună avem oportunitatea de a guverna cu responsabilitate și determinare, propulsând județul Olt către un nou nivel de dezvoltare”, transmite Marius Oprescu.

Cât priveşte pierderea alegerilor la Slatina, primăria municipiului reşedinţă de judeţ fiind câştigată de PNL, Oprescu i-a asigurat pe slătineni că „vocea le va fi auzită”, iar investiţiile vor continua să rămână o prioritate.

Deși nu am reușit să obținem toate rezultatele dorite, iar în Slatina cetățenii au ales altă viziune, respectăm decizia lor și îi asigurăm că vocea le va fi auzită, dorindu-ne pentru Slatina și slătineni măcar tot atâtea investiții de care s-au bucurat în mandatele PSD.

Uniți pentru viitor, avem energia și forța ca programele de guvernare locală prezentate să fie transpuse în realitate în fiecare localitate în parte.

Vă mulțumim că ați fost parte a acestei misiuni!”,  a mai transmis Marius Oprescu, ales pentru al treilea mandat ca preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0