Marius Oprescu va candida pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

HomePolitică

Marius Oprescu va candida pentru al treilea mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

  Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, aflat la al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt va candida la alegerile locale din iuni

Peste 100 de sportivi, dar şi antrenori, răsplătiţi pentru că au adus cinste judeţului Olt. Marius Oprescu: „Suntem datori să încurajăm, să răsplătim şi să susţinem performanţa”
CJ Olt va accesa fonduri pentru o staţie de tratare mecanico-biologică a deşeurilor de la halda ecologică Bălteni
VIDEO&FOTO. Tronsonul 3 al DEx12, Slatina-Coloneşti, va fi deschis circulaţiei în jurul Crăciunului
Distribuie acest articol

Loading

 

Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, aflat la al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt va candida la alegerile locale din iunie 2024 pentru cel de-al treilea mandat la conducerea instituţiei.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a anunţat că va candida pentru cel de-al treilea mandat în fruntea forului judeţean pe care-l conduce de două mandate, după ce anterior a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

Dacă mă susțin colegii, eu voi candida la această funcție. Așa cum știți, de-a lungul timpului au fost discuții că aș pleca la București sau nu. M-am hotărât, dacă am susținerea colegilor, să mai candidez pentru un mandat la președinția Consiliului Județean”, a declarat Marius Oprescu.

Marius Oprescu a mai declarat că organizaţia PSD este pregătită de alegerile care se desfăşoară în acest an.

Suntem organizați foarte bine, dar rezultatul final pe care noi îl obținem este meritul oltenilor, care au în continuare încredere în noi și ne votează de fiecare dată. N-aș putea să spun dinainte ce rezultat obținem, chiar dacă ele la un moment dat, din toate studiile sociologice pe care noi le facem, să întrevăd. Știți, n-ar fi corect”, a spus Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0