62 de permise reţinute, în două zile, pe drumurile din Olt. Tânăr, din Scărişoara, băut bine în trafic

HomeEvenimentRecomandate

62 de permise reţinute, în două zile, pe drumurile din Olt. Tânăr, din Scărişoara, băut bine în trafic

  Polițiștii au reținut, în perioada 9-11 martie, 62 de permise de conducere, dintre acestea 53 pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de

Slătinean, băut la volan pe străzile din oraş. Aproape 100 de permise reţinute în acest weekend
117 permise de conducere reţinute, în două zile, în judeţul Olt
Tânăr de 18 ani, prins fără permis pe drumurile din Brebeni. 127 de permise, reţinute de poliţiştii olteni
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii au reținut, în perioada 9-11 martie, 62 de permise de conducere, dintre acestea 53 pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 5 pentru alte abateri la regimul rutier. Un şofer, în vârstă de 30 de ani, din Scărişoara, a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,67 mg/l.

În perioada 9-11 martie a.c., polițiștii olteni au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 62 de permise de conducere, dintre acestea 53 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 5 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 18 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 7 infracțiuni la regimul rutier”, transmite IPJ Olt.

În cadrul activităților, la data de 10 martie, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control, pe Drumul Național 64, în comuna Văleni, un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din orașul Piatra-Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că autoturismul era neînmatriculat.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ulterior, la data de 10 martie, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au oprit pentru control, pe Drumul Județean 642, în comuna Scărișoara, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0