Absolvenţii sunt aşteptaţi, pe 27 octombrie, să-şi găsească un loc de muncă la bursa organizată în Slatina şi Caracal

HomeSocial

Absolvenţii sunt aşteptaţi, pe 27 octombrie, să-şi găsească un loc de muncă la bursa organizată în Slatina şi Caracal

  Absolvenţii şi nu numai sunt aşteptaţi, pe 27 octombrie, în Slatina şi în Caracal, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Agenția

Zilierii din domeniul viticol, al cultivării cerealelor şi al restaurantelor, verificaţi de ITM Olt
Bilanţul ITM Olt, odată cu instituirea stării de alertă. 31 de amenzi aplicate angajatorilor pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară
90% dintre firmele din Olt au primit banii pentru şomajul tehnic pe luna aprilie
Distribuie acest articol

 

Absolvenţii şi nu numai sunt aşteptaţi, pe 27 octombrie, în Slatina şi în Caracal, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 27 octombrie 2023, ora 9.00. Evenimentul va avea loc în Slatina-Casa de Cultura a Sindicatelor şi Caracal-sediul Agentiei Locale și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă”, transmite AJOFM Olt.

Astfel, agenții economici din judeţul Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, la sediul acesteia din Slatina, str. Prelungirea Crișan, nr 2, (tel 0249/438 595, e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0