Accident cu trei autoturisme implicate pe DN 64, între Brâncoveni şi Piatra-Olt

HomeEveniment

Accident cu trei autoturisme implicate pe DN 64, între Brâncoveni şi Piatra-Olt

  Accident rutier pe DN 64, între Brâncoveni şi Piatra-Olt, cu trei autoturisme implicate. Din fericire nu au existat victime, fiind  produse

FOTO. Accident pe DN 64, la Găneasa. O persoană, transportată la spital
VIDEO. Accident DN 64, Osica de Sus: O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD, în urma impactului dintre un autoturism şi un dric ce transporta o pe persoană decedată
Accident pe DN 64, în Vâlcea. Un trailer a lovit limitatorul de înălţime de la Ioneşti
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident rutier pe DN 64, între Brâncoveni şi Piatra-Olt, cu trei autoturisme implicate. Din fericire nu au existat victime, fiind  produse doar pagube materiale.

Accident cu trei autoturisme implicate, în această după-amiază pe DN 64, între localităţile Brâncoveni şi Piatra-Olt. Apelul la 112 anunţa un accident grav, astfel că la faţa locului a ajuns inclusiv un elicopter SMURD, care se afla în zonă, însă din fericire nu a fost nevoie să preia victime, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Cei trei conducători au a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0