FOTO. Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis inclusiv pe 1 ianuarie. Programul zilnic

HomeRecomandateAdministrație

FOTO. Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis inclusiv pe 1 ianuarie. Programul zilnic

  Primăria Municipiului Craiova anunţă faptul că Târgul de Crăciun este deschis zilnic, până pe data de 8 ianuarie, între orele 12.00-22.00. D

Slătinenii se vor putea răcori în această vară la Plaja Olt. Ştrandul va fi deschis luni, la ora 9.30
Bustul lui Ion Oblemenco, amplasat într-un parc din Corabia, dezvelit în prezenţa foştilor componenţi ai Craiovei Maxima
Au început înscrierile online la „Slatina City Run”, competiţie sportivă ce se va desfăşura pe data de 15 mai

 

Primăria Municipiului Craiova anunţă faptul că Târgul de Crăciun este deschis zilnic, până pe data de 8 ianuarie, între orele 12.00-22.00. De asemenea, persoanele care doresc să-l viziteze o vor putea face inlusiv pe 1 ianuarie, între orele 15.00-22.00.

Târgul de Crăciun din Craiova vă așteaptă să îl vizitați zilnic, până pe data de 8 ianuarie, între orele 12.00 – 22.00, cu excepția zilei de 1 ianuarie, când programul va fi între orele 15.00 – 22.00.

Întins pe o suprafață ce depășește 1 km pătrat, târgul de Crăciun din Craiova vă așteaptă cu o multitudine de surprize, carusele, fotocornere, mașinuța lui Moș Crăciun,  patinoar, ateliere de pictură, roata panoramică, căsuțe cu fel de fel de specialități de sezon și truckuri cu mâncare, în Piața Mihai Viteazu, Piața Frații Buzești, esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, Parcul Mitropoliei și Calea Unirii – zona Doljana”,  anunţă Primăria municipiului Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0