Accident feroviar cumplit. Doi adulţi şi doi copii au murit pe loc, după ce maşina lor a fost lovită de tren

HomeEveniment

Accident feroviar cumplit. Doi adulţi şi doi copii au murit pe loc, după ce maşina lor a fost lovită de tren

  Doi adulţi şi doi copii au murit pe loc după ce maşina lor a fost lovită de tren în judeţul Bacău. Mașina s-a rupt în două la trecerea la ni

VIDEO. Percheziţii în Caracal. Două femei şi-au făcut o adevărată fabrică de tutun. Ce au depistat poliţiştii
Doi fraţi, din Balş, reţinuţi după ce au iscat un scandal într-o sală de jocuri de noroc. Aveau asupra lor şi cuţite
VIDEO. Flagrant pentru prinderea unui tânăr din Olt, care a şantajat un minor. Sub ameninţări, băiatul de 15 ani i-a dat 18.500 de lire
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi adulţi şi doi copii au murit pe loc după ce maşina lor a fost lovită de tren în judeţul Bacău. Mașina s-a rupt în două la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșire din halta Orbeni, județul Bacău.

O mașină a fost lovită de un tren de călători, la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieșire din halta de mișcare (Hm) Orbeni. Patru persoane, printre care și doi copii, au murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 15.30, când polițiștii băcăuani au fost sesizați prin 112, de către mecanicul de pe  locomotiva trenului de persoane, Suceava-București, despre faptul că a intrat in coliziune cu un autoturism care nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu cale ferată, prevăzută cu indicator.

Din impact au rezultat 4 victime, 2 adulți și 2 copii. Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Feroviare efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trenul IR 1754, la ieșire din Hm Orbeni, surprinde și lovește un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT).

Din primele informații transmise de personalul feroviar sosit la fața locului, în urma impactului au rezultat patru victime.

Trenul IR 1754, care circulă în relația Suceava – București Nord, va staționa la locul accidentului rutier până când organele abilitate finalizează toate procedurile necesare, care se impun în astfel de situații.

Menționez faptul că, semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00.

În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”, a transmis purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0