Accident grav, în Olt, la Deveselu. Impact între un microbuz plin cu copii şi un autoturism. Planul Roşu activat

HomeEvenimentRecomandate

Accident grav, în Olt, la Deveselu. Impact între un microbuz plin cu copii şi un autoturism. Planul Roşu activat

  Autorităţile din judeţul Olt au activat Planul Roşu, în urma unui accident petrecut pe DN 54, în localitatea Deveselu. În eveniment sunt imp

VIDEO. Planul Roşu activat la Secţia de Psihiatrie a SJU Slatina. 6 persoane intoxicate cu fum, trasportate la UPU
FOTO. Accident cu 33 de victime, în Arad. Planul Roşu activat, după ce un autocar s-a răsturnat
FOTO. Plan Roşu de intervenţie în oraşul Scorniceşti. Tribuna stadionului s-a prăbuşit peste 15 persoane (Exerciţiu ISU)
Distribuie acest articol

Loading

 

Autorităţile din judeţul Olt au activat Planul Roşu, în urma unui accident petrecut pe DN 54, în localitatea Deveselu. În eveniment sunt implicate un microbuz şi un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 54, în localitatea Deveselu, județul Olt, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane.

 A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, transmite Centrul Info Trafic din cadrul Poliţiei Române. 

Potrivit ISU Olt, în microbuz se aflau 18 copii şi doi adulţi, iar în autoturism şoferul, o femeie. Se intervine cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, 7 echipaje SMURD şi 3 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Din primele date sunt 4 persoane rănite, conștiente. Femeia care conducea autoturismul implicat în accident și trei copii. Toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare. Misiunea este în dinamică”, anunţă Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

UPDATE Ora 14.30: Potrivit ISU Olt, până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal șase victime ( un adult și cinci minori ). Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol.

UPDATE: Ora 14.47 – încetează aplicabilitatea planul roșu de intervenție.Implicate în eveniment 21 de persoane ( 20 în microbuz și una în autoturism). Toate persoanele au fost monitorizate la locul evenimentului. Șase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 și 17 ani) și femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conștiente și cooperante și nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol”, transmite ISU Olt. 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0