Natalia Dobrescu şi Iris Dobre, medalii la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional

HomeSport

Natalia Dobrescu şi Iris Dobre, medalii la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional

  Medalii pentru două dintre sportivele legitimate la clubul Reido Caracal. Natalia Dobrescu este campioană naţională, la seniori, în probele

Sportiv din oraşul Balş, vicecampion naţional la karate tradiţional
FOTO. Karateka de la Geido Slatina, în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional
Karateka Oliwer Dobre, ajuns la 49 de ani, va participa din nou alături de fiica sa Iris la un campionat mondial
Distribuie acest articol

Loading

 

Medalii pentru două dintre sportivele legitimate la clubul Reido Caracal. Natalia Dobrescu este campioană naţională, la seniori, în probele ko-go kumite şi fuku-go. De asemenea, a mai cucerit două medalii de bronz la kata individual şi kumite individual. Iris Dobre, fiica antrenorului Oliwer Dobre, a reuşit să obţină medalia de bronz, la tineret, în proba kata individual.

Campionatul Naţional de Karate Tradiţional s-a desfăşurat, în weekend, la Iaşi. Sportivele Natalia Dobrescu şi Iris Dobre, legitimate la clubul Reido Caracal, şi pregătite de Oliwer Dobre, au reşit şi de această dată să urce pe podium.

Dobrescu Natalia este dublă campiona ţaționala la probele de ko-go Kumite și fuku-go, aceste medalii oferindu-i un loc asigurat în lotul național ce se va deplasa în Portugalia la Campionatul European. De asemenea, a mai obţinut  încă două medalii de bronz la proba de kata individual și kumite individual.  Având o dorința și ambiție extraordinare a reușit sa urce pe podium la toate cele patru probe individuale.

Iris Dobre a cucerit medali de bronz la proba de kata individual. Este o medalie de care eu sunt  foarte mândru. A reuuşit urcarea pe podium în primul an când participa la o categorie de vârsta superioara, 18-21 ani. Mai mult decat urcare pe podium a fiicei mele, mă face fericit faptul ca a reușit să-şi invingă emoțiile puternice și printr-o voința de fier a reușit ca la ultima execuție să obțină o notă mai mare decât campiona națională  cu patru sutimi. Este o bucurie personală, care mă face mândru ca tata și antrenor”, a declarat antrenorul celor două sportive, Oliwer Dobre.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0