VIDEO. Incendiu la Cârlogani. Focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric

VIDEO. Incendiu la Cârlogani. Focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric

O nouă tragedie pe cale de a se produce din cauza instalaţiei electrice. Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească, în comuna Cârlogani, şi s-a propagat la acoperişul casei. Din fericire, pompierii au localizat rapid incendiul şi au limitat pagubele materiale.

Distribuie pe Facebook

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Cârlogani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și propagat la acoperișul casei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexa gospodărească și la acoperiș. Pompierii au localizat incendiul rapid și au limitat propagarea incendiului la întreaga locuință. Intervenția a durat aproximativ două ore.


În urma incendiului au ars aproximativ 100 de metri pătrați de acoperiș, anexa gospodărească, folosită ca bucătărie și spațiu pentru depozitare, mobilier, electronice și electrocasnice”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la instalația electrică, exploatată cu deficiențe sau improvizații.

COMMENTS