FOTO. Karateka de la Geido Slatina, în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

HomeSport

FOTO. Karateka de la Geido Slatina, în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

  Sportivii legitimaţi la clubul Geido Slatina, pregătiţi de antrenorul emerit Ilie Dobre, au participat, în weekend, la Bucureşti, la etapa d

Sportiv din oraşul Balş, vicecampion naţional la karate tradiţional
Natalia Dobrescu şi Iris Dobre, medalii la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional
„Cupa Scorpion”, ajunsă la a X-a ediţie, va reuni peste 100 de karateka
Distribuie acest articol

Loading

 

Sportivii legitimaţi la clubul Geido Slatina, pregătiţi de antrenorul emerit Ilie Dobre, au participat, în weekend, la Bucureşti, la etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional. Graţie rezultatelor înregistrate, aceştia s-au calificat în finala ce se va desfăşura în perioada 5-7 aprilie, la Galaţi.

Geido Slatina, în traducere Calea Artei, club de karate înfiinţat de puţin timp, obţine din nou rezultate remarcabile în competiţiile naţionale. Pregătiţi de antrenorul emerit Ilie Dobre, copiii legitimaţi la clubul slătinean au urcat pe podium la etapade zonă a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, calificându-se astfel în finala ce se va desfăşura peste doar câteva săptămâni, la Galaţi.

Astfel, la categoria 8-9 ani, Barbu Delia s-a calificat în probele de kata şi kihon kumite, iar Andrei Dima la kata individual, în urma clasării pe primul loc.

La categoria de vârstă 12-13 ani, Andreea Maxim Pipin s-a calificat la kata individual, iar David Mitruţă şi Mihai Bold s-au calificat la kumite individual şi enbu mascalin.

Cei cinci sportivi vor participa, în perioada 6-7 aprilie, în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, ce se va desfăşura la Galaţi. Finaliştii vor obţine biletele pentru Campionatul European, care se va desfăşura în această vară, la Iaşi.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0